Wong Ngentot



Kepribadian Uwong Didelok Soko Entutte :
1. Wong GAK-JUJUR : Ngentut dewe tapi nyalahno koncone.
2. Wong MEDIT : Ngentutte mok sak iprit.
3. Wong SOMBONG : Ngentutte di banterno ben podo krungu kabeh.
4. WongGAK-GAUL : Nek ngentut senengane delek.
5. Wong PLIN-PLAN : Koncone ngentut melu ngentut pisan.
6. Wong APES : Wong liyo seng ngentut, malah de'e dewe seng diarani.
7. Wong BOROS : Lek ngentut gak cukup spisan.
8. Wong LOMAN : Nek ngentut dibagi-bagi neng wong liyo.
9. Wong SLINGKUH : Nek ngentut alon-alon ben seng liyo gak ngerti, nek muni "peeesssssttttttttttt....!!!"
10. Wong AMPUH : Entutte gak muni tapi blenggeri.
11. Wong NGANGGOR : Senengane bahas "ENTOT".
StumbleDeliciousTechnoratiTwitterFacebookReddit

2 komentar:

Fery mengatakan...

Ngentot apa 'Ngentot" sob??

Berry :) mengatakan...

:) salam kenal ya :)

Google Yahoo Msn
PILIH WANITA YANG KAMU IDAMKAN